ΙστορίαΗ ιστορία του Ξυλόφουρνου


Το 1988 σε ένα μικρό χωριό της Λευκάδας, τους Καρυώτες, ο Γιώργος Βλάχος και η σύζυγός του Χριστίνα, με πολύ μεράκι και περισσή φροντίδα, εγκαινιάζουν την λειτουργία του "ξυλόφουρνου".

Στις αρχές της νέας χιλιετίας μαζί με τα τρία παιδιά τους, που έχουν ενταχθεί με την ίδια αγάπη στην παραγωγή, μεταφέρουν τον "ξυλόφουρνο" σε ένα εργαστήρι με σύγχρονα μηχανήματα, στην περιοχή Τσεχλιμπού (1ο χλμ Λευκάδας-Νυδριού).

Με σταθερά επιχειρηματικά βήματα και ακολουθώντας τις προκλήσεις της αγοράς εξελίσσουν τον "ξυλόφουρνο" σε ένα από τα μεγαλύτερα αρτοποιεία του νησιού. Το 2006 δημιουργούν το πρώτο κατάστημα πωλήσεων στην οδό Φίλιππα Πανάγου 1 ενώ το 2016 εγκαινιάζουν το δεύτερο κατάστημα πωλήσεων στην καρδιά του κεντρικού πεζοδρόμου της Λευκάδας (Ιωάννου Μελά 112).

Με συνέπεια προς τον πελάτη διασφαλίζουν πρώτιστα τους κανόνες υγιεινής, επιλέγουν ποιοτικές πρώτες ύλες και δημιουργούν αξιόπιστα και εύγευστα προϊόντα με παραδοσιακές και νέες συνταγές.


Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας

30 χρόνια παράδοση

Τρεις δεκαετίες συμπληρώνει η οικογένεια Βλάχου στο χώρο της αρτοποιίας, τρεις δεκαετίες σταθερής παρουσίας και συνεχούς ανάπτυξης που καθιέρωσαν τον "ξυλόφουρνο" στη συνείδηση των καταναλωτών.

Παραδοσιακές γεύσεις και συνταγές του τόπου, ζύμες αγαπημένες και πρωτότυπες, προϊόντα εκλεκτά από αγνά και ποιοτικά υλικά που προάγουν τις αξίες της ισορροπημένης διατροφής και χτίζουν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Ο "ξυλόφουρνος" συνεχίζει δυναμικά με προϊόντα και υπηρεσίες που τιμούν την ιστορία του και επιβεβαιώνουν την φήμη του!

Τηλέφωνο Επικοινωνίας +30 26450 23480