Τα Προϊόντα μας


Κάθε μέρα παρασκευάζουμε για εσάς αρτοποιήματα και προϊόντα ζαχαροπλαστικής φτιαγμένα από τα πιο αγνά υλικά

Τα Προϊόντα μας

Με θεμελιώδεις αξίες τις ποιοτικές πρώτες ύλες και όλες τις προδιαγραφές υγιεινής, την παράδοση αλλά και την τεχνογνωσία, δημιουργούμε καθημερινά για εσάς στο σύγχρονο εργαστήριο παρασκευής εκτός από ψωμί σε παραδοσιακό ξυλόφουρνο, μια μεγάλη ποικιλία ψωμιών και δεκάδες κουλούρια, μπισκότα, παξιμάδια, βουτήματα, κριτσίνια, κέικ, σφολιατοειδή και πίτες, αρτοσκευάσματα και γλυκά.

Όλα τα προϊόντα μας μεταφέρονται καθημερινά στα κεντρικά καταστήματα στο κέντρο της πόλης της Λευκάδας όπου μπορείτε να βρείτε ακόμα καφέ, χυμούς, αναψυκτικά και παγωτά. Και στα δυο καταστήματα (Φίλιππα Πανάγου 1, Κεντρικός Πεζόδρομος-Ι. Μελά 112) υπάρχει η δυνατότητα να καθίσετε και να απολαύσετε τον καφέ ή το γλυκό σας. Το έμπειρο και ευγενέστατο προσωπικό μας είναι διαθέσιμο να σας εξυπηρετήσει από το πρωί έως το βράδυ.

Ψωμιά & Αρτοσκευάσματα

Ζυμώνουμε κορυφαίας ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας ψωμιά, που καλύπτουν κάθε γευστική απαίτηση και αποτελούν την βάση του οικογενειακού τραπεζιού.

Λευκαδίτικα Προϊόντα

Παρασκευάζουμε καθημερινά λευκαδίτικη λαδόπιτα και λαδοκούλουρα με τον παραδοσιακό τρόπο. Επιλέξτε τα λευκαδίτικα προϊόντα για την δική σας απόλαυση ή ως το καλύτερο δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Καφέ & Σνακ

Στα καταστήματα μας θα βρείτε εκλεκτές ποικιλίες καφέ, φρέσκους χυμούς, χειροποίητα σνακ, κριτσίνια και κουλούρια που θα σας δώσουν την απαραίτητη ενέργεια καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Παγωτά & Γλυκά

Ολόφρεσκα γλυκά και παγωτά για να ικανοποιήσετε τις δικές σας γευστικές ανάγκες αλλά και των φίλων σας.

 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας +30 26450 23480